خانه > کالج کدام بروکر > بهترین جفت ارزها برای اسکالپ کدام اند؟

بهترین جفت ارزها برای اسکالپ کدام اند؟

اسکالپ یا اسکلپ یک روش معاملاتی جذاب است که در آن تریدر معاملات کوتاه اما با تعداد بالا را با هدف دریافت سودهای کوچک و مستمر  انجام می‌دهد تا بتواند سود مد نظر روزانه‌اش را از بازار دریافت کند. البته هر معامله‌گر از روش خاصی برای اسکلپ کردن استفاده می‌کند، اما معمولا جفت ارزها و سشن های معاملاتی خاصی برای این کار مناسب‌تر هستند که در ادامه آن‌ها را برای شما شرح خواهیم داد.

بهترین جفت ارز برای اسکالپ

فهرست مطالب

در ابتدا قبل از اینکه این مقاله را مطالعه کنید، اگر در حال یادگیری فارکس هستید و نیاز به یک آموزش کامل دارید، توصیه می‌کنیم وارد صفحه آموزش فارکس شوید.

استراتژی اسکالپ چیست؟

اسکالپ یک استراتژی معاملاتی جذاب است که در آن، تریدرها سعی می‌کنند روی یک جفت ارز تمرکز کرده و معاملات کوتاه مدت و سریع انجام دهند تا بتوانند سودهای کوچکی کسب کنند. 

استراتژی اسکالپ چیست؟
اسکالپ یک استراتژی معاملاتی جذاب است که تریدرها سعی می‌کنند روی یک جفت ارز تمرکز کنند.

معمولا معامله‌گران اسکلپ از حجم و لوریج بالا استفاده می‌کنند تا از چند پیپ سودی که می‌گیرند میزان دریافتی زیادی داشته باشند. برای مطالعه بیشتر راجب لوریج بیش از حد در بازار فارکس کلیک کنید.

جفت ارز مناسب برای اسکالپینگ

اسکالپ روی جفت ارزهای مختلفی در فارکس انجام می‌شود، بستگی دارد که شما از چه استراتژی استفاده کنید، اما در نظر داشته باشید که هرچه یک جفت ارز حجم بیشتری داشته باشد، راحت‌تر می‌توانید روی آن اسکالپ کنید، چون جفت ارز با حجم بالاتر نوسان و حرکت بیشتری دارد (چیزی که برای اسکالپرها مناسب است). به طور کلی نمادهای اصلی فارکس که یک طرف آن‌ها USD است بسیار مناسب اسکلپ هستند، اما اگر بخواهیم به صورت تخصصی بهترین نمادها برای اسکالپینگ را معرفی کنیم باید از موارد زیر نام ببریم:

  • Eur/Usd؛
  • Gbp/Usd؛
  • Usd/Jpy؛
  • Xau/Usd.

در ادامه به بررسی کامل نکات مورد نیاز برای اسکلپ جفت ارزهای بالا می‌پردازیم:

نکات اسکالپ در EUR/USD

همه می‌دانیم که EUR/USD مهم‌ترین جفت ارز بازار فارکس است که بیشترین حجم معاملات روی آن انجام می‌شود. این مسئله جای تعجب ندارد، زیرا از دو ارز مهم جهان یعنی دلار آمریکا و یورو اروپا تشکیل می‌شود و تقریباً ۲۰% حجم کل معاملات بازار فارکس روی آن انجام می‌شود. رفتار این جفت ارز نشان‌دهنده وضعیت اقتصادی در آمریکا و اروپاست که مهم‌ترین اقتصادهای جهان را به لحاظ سیاسی-اقتصادی تشکیل می‌دهند.

بهترین جفت ارز برای اسکلپ
بهترین جفت ارزها برای اسکالپ کردن، جفت ارزهایی هستند که در آن ها دلار وجود دارد.

داده‌ها نشان می‌دهد که میزان حرکت این جفت ارز به صورت میانگین ۷۰ پیپ در روز است، اما در شرایط پر نوسان تا ۱۰۰ پیپ نیز می‌تواند حرکت کند. اگر می‌خواهید روی EUR/USD اسکلپ انجام دهید، دو مسئله را باید در نظر بگیرید: مسئله اول این است که بهتر است نماد را هنگامی که بازار لندن و نیویورک به صورت همزمان باز هستند ترید کنید، زیرا حرکت اصلی EUR/USD در آن زمان انجام می‌شود. مسئله دوم این است که اخبارهای اصلی بازار در مورد این دو اقتصاد منتشر می‌شود، پس همیشه باید مراقب ترید کردن در زمان اخبار باشید، به‌خصوص اسکلپرها ممکن است در زمان خبر با اسلیپیج یا افزایش ناگهانی اسپرد معاملاتی رو به رو شوند.

برای مشاهده نمودار قیمتی یورو به دلار، به چارت EUR/USD مراجعه کنید.

نکات اسکالپ در GBP/USD

حدود ۱۲ تا ۱۷% حجم کلی بازار متعلق به GBP/USD است. این جفت ارز بسیار مقاوم است و جنگ معاملاتی زیادی روی آن رخ می‌دهد و هر کدام از طرفین می‌خواهند بازار را به نفع خود پیش ببرند. اگر می‌خواهید روی این جفت ارز ترید کنید باید دقت کنید که تحولات سیاسی و اقتصادی روی آن تاثیرات بزرگ و سریعی می‌گذارد.

بررسی تاریخی GBP/USD نشان می‌دهد که این جفت ارز تمایل زیادی به خطوط حمایت و مقاومت دارد و بخش عمده‌ای از حرکات نوسانی روی GBP/USD در این ناحیه‌ها اتفاق می‌افتد. همچنین شکست‌های این سطوح برای اسکالپرها بسیار مهم است، چون می‌تواند نشان‌دهنده معکوس شدن بازار باشد. به طور کلی GBP/USD یک جفت ارز مناسب برای ترید به روش اسکالپ است و بهترین زمان معامله آن در زمان همپوشانی بازار لندن و نیویورک می‌باشد.

برای مشاهده نمودار قیمتی یورو به دلار، به چارت GBP/USD مراجعه کنید.

نکات اسکالپ در USD/JPY

USD/JPY نمادی است که در آن دلار در برابر ین ژاپن مورد معامله قرار می‌گیرد. این نماد نیز برای اسکالپینگ بسیار مناسب است. USD/JPY معمولاً کف و سقف مشخصی دارد و بیشتر تریدرها بر اساس آن استراتژی معاملاتی خود را مشخص می‌کنند. البته باید دقت داشته باشید که BOJ یا بانک مرکزی ژاپن به دلیل دست‌کاری زیاد در نرخ بهره بدنام شده و بهتر است زمان‌هایی که قرار است نرخ بهره در ژاپن منتشر شود، از معاملات اسکالپ روی این نماد پرهیز کنید.

یک نکته خیلی عجیب درباره نماد USD/JPY که باید هر اسکالپری بداند این است که از آنجایی که ژاپن یک کشور زلزله‌خیز است، هربار رخ دادن زلزله در این کشور ارزش پول ژاپن را به صورت نوسانی کاهش می‌دهد، بنابراین اگر روی این نماد تمرکز دارید باید اخبار آن را نیز به شدت دنبال کنید.

برای مشاهده نمودار قیمتی یورو به دلار، به چارت USD/JPY مراجعه کنید.

نکات اسکالپ در XAU/USD

طلا یکی از مهم‌ترین نمادهای معاملاتی است که اسکالپرهای زیادی در بازار روی آن تمرکز دارند. اسکالپ کردن روی طلا بسیار جذاب است، زیرا این نماد در طول روز به شدت نوسان دارد، اتفاقی که اسکالپرها به دنبال آن هستند. ارزش هر پیپ طلا تقریباً ۱۰ برابر جفت ارزهای دیگر است، پس کسب سود از نوسان‌های کوتاه طلا بسیار ارزشمند است، اما همین ویژگی‌ها اسکالپ کردن روی طلا را تا حدودی هم خطرناک کرده است. طلا به شدت روی اخبار سیاسی جهان حساس است. بسیاری از اسکالپرها در زمانی که یک مشکل جهانی مانند جنگ، سیل، زلزله یا هر تنشی رخ می‌دهد، فوراً به دنبال BUY کردن طلا و گرفتن نوسان‌های کوتاه در مسیر صعودی هستند.

برای مشاهده نمودار قیمتی یورو به دلار، به چارت XAU/USD مراجعه کنید.

اسکالپ یک روش معاملاتی بسیار محبوب است که تریدرهای زیادی با هدف گرفتن سودهای کوچک، اما با تعداد بالا در روز از آن استفاده می‌کنند. جفت ارزهای USD/JPY ،GBP/USD و EUR/USD برای چنین روشی بسیار مناسب هستند.

میزان نوسان بهترین جفت ارزهای بازار فارکس برای اسکالپ

یکی از نکات مهمی که تریدرها باید هنگام انتخاب کردن نماد معاملاتی اسکالپ، در نظر داشته باشند، میزان جابجایی نماد در طول روز است که معمولا با ATR یا همان شاخص میانگین حرکت نماد در طول روز سنجیده می‌شود. هرچقدر که نماد مد نظر شما برای اسکالپ ATR بیشتری داشته باشد، یعنی دامنه نوسان و حرکت آن بیشتر است و بهتر می‌توانید روی آن معاملات کوتاه مدت انجام دهید. در جدول زیر میانگینی از ATR بهترین نمادهای معاملاتی بازار فارکس را به شما نشان داده‌ایم:

نماددرصد جابجایی روزانهجابجایی روزانه به پیپ
AUD/USD1.04%65.723
NZD/USD1.01%59.318
AUD/JPY0.97%91.641
NZD/JPY0.91%79.979
AUD/CHF0.82%46.532
CAD/JPY0.82%89.815
GBP/JPY0.81%147.679
NZD/CHF0.81%42.187
NZD/CAD0.78%62.223
GBP/USD0.77%93.834

استراتژی اسکالپ روی بهترین جفت ارزهای بازار

روش‌های مختلفی برای اسکالپ کردن روی نمادهای اصلی بازار وجود دارد که هر کدام از معامله‌گران از یکی از آن‌ها استفاده می‌کنند. البته ممکن است جزئیات استراتژی‌ها به شدت با هم متفاوت باشد، اما اکثرا مدل معاملاتی آن‌ها در بخش‌بندی زیر می‌گنجد:

  • استراتژی اسکالپ روندی: بخش مهمی از اسکالپرها ابتدا سعی می‌کنند روند بازار و جهت آن را پیدا کنند، سپس در مسیر حرکت جفت ارز معاملات کوتاه و سریعی را انجام می‌دهند. مثلا اگر یک روند صعودی باشد اسکالپرها با شناسایی مناطق اصلاح و زمان پایان آن وارد معامله می‌شوند و یک حرکت کوتاه در جهت روند را شکار می‌کنند.
  • استراتژی اسکالپ حمایت و مقاومت: معمولا قیمت به سادگی در بخش‌هایی که نقاط حمایت و مقاومت اصلی بازار عبور نکرده و شروع به نوسان کردن در آنجا می‌کند. اسکالپرهایی هستند که اصل استراتژی خود را به گرفتن نوسان‌های مناطق حمایت و مقاومت متمرکز می‌کنند.
  • استراتژی اسکالپ ساید: ساید به درجا زدن بازار در یک کانال گفته می‌شود که عموما هیچ روندی وجود ندارد. اسکلپرهایی هستند که این مناطق را شناسایی کرده و سعی می‌کنند از سقف و کفی که معاملات در آن‌ها درجا می‌زنند، استفاده کرده و تریدهای اسکالپ خود را انجام دهند.
  • استراتژی اخبار: هنگامی که یک خبر مهم در بازار منتشر می‌شود، معمولا نمادهای معاملاتی با حرکتی شدید به یک سمت جهش پیدا می‌کنند. بسیاری از اسکالپرها از این روش که نیوزتریدینگ نیز نامیده می‌شود، استفاده می‌کنند تا روی نوسانات اخبار سوار شوند و معاملات خود را انجام دهند.

بهترین زمان برای ترید اسکلپ

سشن معاملاتی نیز نقش بسیار پر رنگی در اسکالپینگ دارد، برای مثال اگر همین جفت ارزهایی که در بالا آمده را در سشن توکیو که حجم بازار بسیار کم است ترید کنید، قطعا با مشکل روبه‌رو خواهید شد. بیشتر اسکالپرهای جهان در سشن نیویورک و زمانی که هم‌زمان نیویورک و لندن باز هستند، یعنی از ساعت 16 تا 19 به وقت ایران این کار را انجام می‌دهند.

اصول اسکالپ کردن روی نمادهای اصلی بازار

اسکالپینگ یک روش بسیار سودده، اما تکنیکی و دشوار است که اگر بتوانید به آن مسلط شوید می‌توانید سودهای کوچک زیادی را در طول روز جمع‌آوری خواهید کرد. ما در ادامه نکاتی اصولی و طلایی را به شما یادآوری خواهیم کرد که هر اسکالپری باید آن‌ها را در ذهن داشته باشد:

  • مدیریت ریسک: یکی از اصول کلیدی استراتژی معاملات اسکالپ، مدیریت ریسک‌ها و تعیین اندازه موقعیت مناسب برای هر معامله است. از آنجایی که معامله‌گران سودهای کوچک را هدف قرار می‌دهند، باید در مورد ضررهای احتمالی محتاط باشند. با تنظیم حد ضرر و محاسبه اندازه موقعیت مناسب بر اساس تحمل ریسک، معامله‌گران اسکالپ می‌توانند از سرمایه خود محافظت کنند و رویکردی منظم را حفظ کنند.
  • اهمیت نقدینگی و حجم: معامله‌گران اسکالپ در بازارهای نقدی با حجم معاملات بالا رشد می‌کنند. نقدینگی تضمین می‌کند که خریداران و فروشندگان کافی وجود داشته باشد و به معامله‌گران اجازه می‌دهد تا به سرعت با قیمت‌های مطلوب وارد و خارج از موقعیت‌ها شوند. حجم بالا همچنین احتمال شکاف‌های قیمتی قابل توجه را کاهش می‌دهد و اجرای بهتری برای استراتژی‌های اسکالپینگ (معامله) ارائه می‌دهد.
  • استفاده از تحلیل تکنیکال: تجزیه و تحلیل فنی (تکنیکال) نقش مهمی در استراتژی‌های اسکالپ دارد. معامله‌گران از نمودارها، شاخص‌ها و الگوها برای شناسایی حرکات کوتاه مدت قیمت و تصمیم‌گیری آگاهانه استفاده می‌کنند. از آنجایی که معاملات اسکالپ به سرعت اتفاق می‌افتد، تحلیل تکنیکال به معامله‌گران کمک می‌کند تا نقاط ورود و خروج را به طور مؤثر تشخیص دهند و شانس خود را برای دستیابی به سودهای کوچک از نوسانات مکرر قیمت بهینه کنند.

آنچه در مقاله بهترین جفت ارز برای اسکالپ خواندیم:

همانطور که در این مقاله خواندید، بهترین جفت ارزها برای معاملات اسکالپ، ارزهایی است که یک طرف آن‌ها USD باشد. برخی از تریدرها نیز به صورت تخصصی روی نماد طلا این کار را انجام می‌دهند. به طور کلی نمادهایی که ATR روزانه آن‌ها بالا باشد یعنی میزان حرکتشان در روز زیاد باشد و حجم بالایی به آن‌ها وارد شو،د برای اسکلپینگ مناسب هستند. دقت داشته باشید که اسکالپ کردن یک روش معاملاتی در ظاهر ساده، اما بسیار پیچیده‌تر و پر ریسک‌تر است و نیازمند تمرین بسیار توسط تریدر می‌باشد.

تبلیغات

مرتضی گودرزی
من از سال ۱۳۹۸ به صورت تخصصی همکاری خود را با بروکرها و مؤسسات آموزشی در حوزه مدیریت مالی و فارکس آغاز کردم…

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امتیازدهی به بروکر از نظر کاربران