خانه > مقالات > سایت‌ های چارت فارکس

سایت‌ های چارت فارکس

امتیاز:5

وب سایت‌های زیادی وجود دارند که به صورت آنلاین چارت‌های معاملاتی را در اختیار تریدر ها قرار می‌دهند، حتی برخی از آنها ابزار تحلیل روی چارت را نیز ارائه می‌دهند تا کاربران بتوانند بدون نیاز به نصب پلتفرم‌های معاملاتی، اقدام به تحلیل روی چارت‌های آنلاین کنند. ما در این مقاله سایت‌های چارت فارکس را به شما معرفی می‌کنیم.

سایت‌ های چارت فارکس

چارت معاملاتی چیست؟

چارت معاملاتی یا نمودار معاملاتی (Trading Chart) یک ابزار تصویری است که در آن حرکت قیمت‌های یک دارایی (مثل سهام، ارز، کالا یا هر دارایی مالی دیگر) در طول زمان نمایش داده می‌شود. این نمودارها به معامله‌گران و سرمایه‌گذاران کمک می‌کنند تا روندها، الگوها، و نقاط قوت و ضعف بازار را تحلیل کنند و تصمیمات معاملاتی بهتری بگیرند.
انواع چارت فارکس معمولاً در چندین نوع مختلف مانند نمودار خطی (Line Chart)، نمودار شمعی (Candlestick Chart)، و نمودار میله‌ای (Bar Chart) وجود دارند. هر کدام از این نمودارها اطلاعات خاصی را ارائه می‌دهند. به عنوان مثال، نمودار شمعی قیمت آغازین، پایانی، بالاترین و پایین‌ترین قیمت در یک دوره زمانی خاص را نشان می‌دهد و بسیار مورد توجه معامله‌گران قرار دارد. این نمودارها بر اساس بازه‌های زمانی مختلف، از چند ثانیه تا چندین سال، قابل تنظیم هستند و به معامله‌گران امکان می‌دهند تا تحلیل دقیقی از رفتار قیمت یک دارایی در طول زمان داشته باشند.

معتبر ترین سایت های چارت فارکس عبارتند از:

  • وب سایت تریدینگ ویو؛
  • اینوستینگ؛
  • دیلی اف ایکس؛
  • فارکس فکتوری؛
  • اف ایکس استریت؛
  • پلتفرم متاتریدر نسخه وب.

در ادامه هریک از سایت های بالا را مورد بررسی قرار می دهیم:

وب سایت تریدینگ ویو

تریدینگ ویو با آدرس www.tradingview.com یک پلتفرم تحلیلی و هم چنین وب سایت معاملاتی است که تمامی ابزار تحلیل به همراه تمامی نمادهای معاملاتی را در اختیار تریدرها قرار می‌دهد.

بررسی وب سایت تریدینگ ویو
سایت تریدینگ ویو به شما این امکان را می‌دهد که نمودار بیشتر دارایی‌ها در بازارهای جهانی مختلف را بررسی کنید.

کاربران می‌توانند از چارت رایگان تریدینگ ویو برای مشاهده بازار و حتی تحلیل آن استفاده کننده.

اینوستینگ

اینوستینگ www.investing.com یکی دیگر از وب سایت‌های تحلیلی است که اخبار را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد. همچنین در اینوستینگ چارت فارکس وجود دارد و شما می‌توانید تمامی نمادهای معاملاتی بخصوص سهام، فارکس، ارزهای دیجیتال و … را در اینوستینگ مشاهده کنید. استفاده از بیشتر امکانات سایت اینوستینگ رایگان است.

وب سایت‌های زیادی وجود دارند که چارت آنلاین را در اختیار تریدرها قرار می‌دهد و سبب می‌شوند که کاربران بتوانند از طریق این چارت‌ها بازار را مشاهده و تحلیل خود را انجام دهند.

دیلی اف ایکس

سایت دیلی اف ایکس www.dailyfx.com یک منبع معتبر برای تحلیل‌های مالی، اخبار بازارهای مالی، و پیش‌بینی‌های مرتبط با بازارهای ارز (فارکس)، سهام، و کالاها است. این سایت اطلاعات و تحلیل‌های به‌روز را برای معامله‌گران و سرمایه‌گذاران ارائه می‌دهد و معمولاً توسط افرادی که در بازارهای مالی فعالیت دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر اخبار و تحلیل‌ها، دیلی اف ایکس ابزارهایی مثل نمودارها، تقویم اقتصادی، و پیش‌بینی‌های تحلیلی را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این سایت چارت رایگانی را برای مشاهده و تحلیل نمادهای معاملاتی فارکس در اختیار تریدرها قرار می‌دهد.

فارکس فکتوری

فارکس فکتوری www.forexfactory.com را می‌توان یکی از بهترین و جذاب‌ترین سایت‌های تحلیل و اطلاع رسانی در حوزه فارکس دانست که دارای چارت معاملاتی نیز هست.

سایت فارکس فکتوری
سایت فارکس فکتوری فارسی اولین تقویم فارکس فارسی شده در ایران است.

اگر نخواهید از پلتفرم‌ها استفاده کنید، می‌توانید از سایت فارکس فکتوری برای مشاهده و تحلیل چارت‌های معاملاتی استفاده کنید. همچنین امکانات جذاب دیگری مانند تحلیل خبر و تقویم اقتصادی در سایت فارکس فکتوری وجود دارد که در اختیار معامله گران قرار گرفته است. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله نحوه تنظیم ساعت در فارکس فکتوری را مطالعه کنید.

اف ایکس استریت

اف ایکس استریت (FXStreet) یک وب‌سایت معتبر و محبوب در حوزه بازارهای مالی و به‌ویژه بازار ارزهای فارکس است. این سایت اخبار به‌روز، تحلیل‌های تکنیکال و فاندامنتال، و ابزارهای معاملاتی را برای معامله‌گران و سرمایه‌گذاران ارائه می‌دهد. اف ایکس استریت همچنین تقویم اقتصادی، نمودارها، و مقالات آموزشی را فراهم می‌کند تا به کاربران کمک کند تصمیمات مالی بهتری بگیرند.

اف ایکس استریت
سایت اف ایکس استریت یک وب‌سایت معتبر و محبوب در حوزه بازارهای مالی است.

این سایت به عنوان یکی از منابع معتبر برای اطلاعات و تحلیل‌های مرتبط با بازار فارکس شناخته می‌شود. در اف ایکس استریت شما می‌توانید به چارت‌های نمادهای مختلف فارکس به صورت رایگان دسترسی داشته باشید.

پلتفرم متاتریدر نسخه وب

اما پلتفرم معاملاتی متاتریدر هم دارای نسخه وب است که نیازی به نصب ندارد و کاربران می‌توانند با ورود به سایت MQL5، با ساخت یک حساب کاربری، وارد چارت نسخه وب شوند. همچنین می‌توانید علیرغم تحلیل، از این چارت برای انجام معاملات دمو نیز استفاده کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایت های مفید برای فعالان حوزه فارکس مقاله سایت های کاربردی فارکس را مطالعه کنید.

آنچه در مقاله سایت‌های چارت فارکس خواندیم:

در این مقاله متوجه شدید که از طریق وب سایت‌های مختلفی می‌توانید به چارت‌های معاملاتی فارکس دسترسی داشته باشید. شما می‌توانید این چارت‌ها را در نسخه‌های آنلاین مشاهده کرده و تحلیل خود را روی انها انجام دهید. حتی برخی از چارت‌ها امکان انجام معاملات دمو و استفاده از ابزارهای تحلیل را به شما می‌دهند.

سوالات متداول
بهترین چارت آنلاین برای مشاهده بازار فارکس چیست؟
چارت پلتفرم تریدینگ ویو را می‌توان بهترین چارت آنلاین برای مشاهده بازار فارکس دانست که بخش بزرگی از آن به صورت رایگان در دسترس معامله گران است.
آیا متاتریدر نسخه بدون نصب و آنلاین دارد؟
بله، متاتریدر دارای یک نسخه تحت وب و بدون نیاز به نصب است که با استفاده از آن می‌توانید به رایگان یک چارت معاملاتی را مشاهده کرده و حتی به صورت دمو رویان ترید کنید.
سایت‌ های چارت فارکس کدامند؟
وب سایت‌ های چون تریدینگ ویو، اینوستینگ، اف ایکس استریت، فارکس فکتوری و … را می‌توان بهترین سایت‌ها برای چارت رایگان فارکس دانست.

مرتضی گودرزی
من از سال ۱۳۹۸ به صورت تخصصی همکاری خود را با بروکرها و مؤسسات آموزشی در حوزه مدیریت مالی و فارکس آغاز کردم…

فهرست مطالب

تبلیغات

تبلیغات

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امتیازدهی به بروکر از نظر کاربران