در ابتدا قبل از اینکه این مقاله را مطالعه کنید، اگر در حال یادگیری فارکس هستید و نیاز به یک آموزش کامل دارید، توصیه میکنیم وارد صفحه آموزش فارکس شوید.
BMS در فارکس چیست؟
ساختار بازار Structures نام دارد، همان ساختاری که کفها و سقفها را میسازد تا یک روند شکل بگیرد. اگر بخواهید BMS را درک کنید ابتدا باید استراکچر بازار را به صورت کامل بشناسید برای این کار به تصویر زیر نگاه کنید:
همانطور که مشاهده میکنید، ساختار بازار از حرکت منظم کفها و سقفها شکل میگیرد. مثلاً در یک بازار صعودی که نمونه آن را در عکس بالا مشاهده میکنید، ساختار به این صورت است که دائم سقفها و کف های جدید بالاتر از یکدیگر ایجاد میشود و تا زمانی که سقف جدید ایجاد شود و کف آخر نشکند، روند همچنان صعودی خواهد بود. اما حالا باید ببینیم که BMS چیست و چه زمانی رخ میدهد. همانطور که گفتیم BMS به معنای شکست ساختار قبلی است، برای درک بهتر این رویداد یک عکس در زیر به شما نمایش دادهایم که این مسئله را به سادهترین شکل ممکن توضیح میدهد.
اگر به عکس دقت کنید، در ابتدا یک روند نزولی داشتیم که ساختار صحیحی را از کفها و سقفهای پایینتر از هم ایجاد کرده است، اما بعد از آخرین کفی که در بازار تشکیل شده، یک حرکت صعودی قوی ایجاد شده و توانسته از آخرین سقف حرکت نزولی عبور کند و به اصطلاح آن سقف را بشکند. همانجایی که دقیقاً کلمه BMS نوشته شده مشاهده میکنید که ساختار بازار شکسته است و بازار از حالت نزولی به حالت صعودی تایید تغییر روند را دریافت کرده است. برای مشاهده دیگر الگوهای کلاسیک در فارکس وارد صفحه آن شوید.
دلایل شکل گیری BMS
دلیل رخ دادن BMS بسیار ساده است، تغییر روند بازار. هر زمان که بازار تغییر روند بدهد یک BMS در بازار رخ میدهد و اگر شما بتوانید آن را به خوبی مشاهده کنید، میتواند یک تأیید برای تغییر روند و ورود به روند جدید شما باشد. یعنی وقتی بازار از صعودی به نزولی تغییر میکند و یا از نزولی به صعودی، در پایان این روند و هنگام تغییر مسیر باید یک BMS را مشاهده کنید. اگر دقت کنید زمانی که BMS رخ میدهد گویی یک الگوی سروشانه اتفاق افتاده است.
به طور کلی هر رویدادی شامل نوسان، ورود پول هوشمند، قدرت گرفتن خریداران یا فروشندگان، رسیدن به کفها و سقفهای معاملاتی و … میتواند باعث تغییر روند و رخ دادن BMS شود.