سرمایهگذاری در مسکن
مسکن به صورت تاریخی جزء محبوبترین داراییها بین خانوارهای ایرانی محسوب میشود. علاقه به داشتن مسکن و همچنین سرمایهگذاری در این بخش سبب شده تا بسیاری از افراد ترجیح بدهند که در بازار مسکن سرمایهگذاری کنند. در نظر داشته باشید که برخلاف کشورهای پیشرفته جهان، مسکن یک کالای ارزشی در ایران است که مالیات زیاد و محدودیتی در تعداد ندارد.
افرادی که توان سرمایهگذاری در این بخش را دارند به سمت خرید مسکن و زمین میروند. البته سرمایهگذاری در بخش مسکن بیشتر مربوط به افرادی است که میخواهند سرمایهگذاریهای بلند مدتی را با حجم بالایی از سرمایه انجام دهند و مناسب سرمایهگذاران خرد نیست.
مزایا و معایب سرمایهگذاری در مسکن
سرمایهگذاری در بخش مسکن ویژگیهای خاص خود را دارد که به صورت مورد وار آن را برای شما ذکر خواهیم کرد:
مزایا سرمایه گذاری در مسکن
مزایا سرمایه در مسکن شامل موارد زیر می شود:
- امکان استفاده شخصی از ملک؛
- امکان کسب سود از اجاره ملک؛
- امنیت بالای سرمایهگذاری؛
- امکان استفاده از تسهیلات بانکی.
بعد از مزایا سرمایه گذاری در مسکن معایب این روش را مورد تحلیل قرار می دهیم:
معایب سرمایه گذاری در مسکن
معایب سرمایه گذاری در مسکن عبارت اند از:
- نیاز به تخصص زیاد؛
- نقدشوندگی زمانبر؛
- سوددهی بلند مدت؛
- نیاز به سرمایه بزرگ؛
- هزینه جانبی خرید و فروش بالا.
اگر معایب سرمایهگذاری طلا برای شما نسبت به مزایای آن کم است و سرمایه زیادی در دست دارید که به صورت بلند مدت میخواهید آن را سرمایهگذاری کنید، پیشنهاد میکنیم که در مسکن سرمایهگذاری نمایید.
سرمایهگذاری در طلا
طلا، دیگر کالای با ارزشی است که از گذشتههای دور ایرانیان به دنبال سرمایهگذاری آن بودند. طلا به دلیل اینکه امکان خرید با پرداختیهای کمتری را دارد و نقدشوندگی آن بالاتر است افراد بیشتری را جذب میکند. حسن طلا در این است که روشهای مختلفی برای سرمایهگذاری آن وجود دارد. مثلاً شما میتوانید در صندوقهای سرمایهگذاری طلا که توسط شرکتهای سرمایهگذاری رسمی مدیریت میشود سرمایهگذاری کنید.
گزینه بعدی که بیشتر بانوان ایرانی به آن علاقه دارند، خرید طلای زینتی است. این کار علاوه بر استفاده زینتی، نوعی سرمایهگذاری هم محسوب میشود. روش دیگر که مردم در سالهای گذشته جذب آن شدهاند، خرید ربع سکه، نیم سکه و سکه تمام بهار است، چون حباب این بخش گاهی آنقدر بالا میرود که رشد آن برخی مواقع بیشتر از طلاست. اگر به سرمایه گذاری در طلا علاقه مند هستید مقاله نماد طلا در فارکس را مطالعه کنید.
مزایا و معایب سرمایهگذاری در طلا
حالا که با کلیات سرمایهگذاری در طلا آشنا شدید، به صورت موردوار مزایا و معایب آن را را برای شما ذکر خواهیم کرد.
مزایاسرمایهگذاری در طلا
مزایا این مدل سرمایه گذاری عبارت اند از:
- امکان سرمایهگذاری با پول کم؛
- متنوع بودن انواع سرمایهگذاری طلا؛
- نقد شوندگی سریع؛
- نوسانات بالا.
بعد از بیان مزایا سرمایه گذاری در طلا حال معایب آن را هم مطالعه کنید:
معایب سرمایه گذاری در طلا
معایب سرمایه گذاری در طلا شامل موارد زیر می شود:
- امکان سرقت طلا؛
- حباب بالای قیمتی؛
- نیاز به پرداخت اجرت در برخی مدلهای طلا.
حال که مزایا و معایب سرمایه گذاری در طلا بررسی کردیم می توانید با در نظر گرفتن شرایط خود و بازار بهترین انتخاب را داشته باشید.
اگر سرمایهگذاری هستید که میزان سرمایه اولیه شما کم است و ممکن است هر لحظه بخواهید آن را نقد کنید، بهتر است در طلا سرمایهگذاری کنید. در صورتی که به سرمایه گذاری در طلا علاقه دارید مقاله ترید طلای آب شده چیست؟ را مطالعه کنید.