قانونی نبودن فارکس در ایران
مورد اول این است که در خود ایران فارکس قانونی نیست و هیچ بروکری نمیتواند در ایران دفتر رسمی داشته باشد. همین مسئله سبب شده تا کاربران زیادی در داخل کشور به دام بروکرهای کلاهبردار بیافتند و نتوانند حق و حقوق خود را به راحتی پیگیری کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله آیا فعالیت در فارکس جرم است؟ را مطالعه کنید.
نقل و انتقال پول
به دلیل وجود تحریمهای بینالمللی، نقل و انتقال پول در فارکس برای ایرانیان تا حدی دشوار است و شامل پرداخت هزینههای اضافه میشود، زیرا کاربران داخل کشور به درگاههای بینالمللی ترانسفر مالی دسترسی ندارند.
عدم دسترسی به بروکرهای معتبر
بروکرهای معتبر برای فعالیت خود رگوله دریافت میکنند، اما هیچ بروکر معتبری امکان ارائه خدمات به شهروندان ایرانی را ندارد چون ایران در لیست سیاه تحریمها قرار گرفته است. بنابراین کاربران ایرانی ناچار هستند با ریسک زیاد در بروکرهای سطح پایین فعالیت کنند. اگر در مورد بروکرهای معتبر اطلاعات کافی ندارید مقاله بروکرهای معتبر و رگوله شده را مطالعه کنید.
فیلترینگ
مسئله بعدی فیلترینگ است. بسیاری از وبسایتهای فارکس و بروکرها در ایران فیلتر هستند و کاربران برای اتصال به آنها دچار مشکل جدی میشوند و باید حتما از وی پی ان استفاده کنند. این مورد تریدرها را کلافه کرده است.
سرعت اینترنت
ترید یک کار بسیار حساس است که قطع شدن یا کاهش سرعت اینترنت میتواند برای آن فاجعهآمیز باشد. کندی اینترنت مسئلهای است که تریدرهای داخل کشور مدام از آن گله دارند.
نوسانات ارزی
کاربران ایرانی برای ورود به بازار فارکس، باید دلار خود را به ریال تبدیل کنند. نوسانات و قیمت بالای دلار سبب شده تا هزینه معاملهگران ایرانی به شدت افزایش پیدا کند و ریسک آنها نیز بالا برود.