تحلیل تکنیکال طلای جهانی XAUUSD در ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

در تحلیل نمودار طلا، شاهد نوسانات شدید در محدوده قیمتی ۳۳۰۰ تا ۳۴۰۰ دلار هستیم؛ حرکاتی که در پی شکست خط روند نزولی و پولبک به آن شکل گرفته‌اند. با توجه به رفتار قیمت در تایم فریم ۴ ساعته، ساختار بازار همچنان نوسانی ارزیابی می‌شود و بهترین استراتژی، تمرکز بر معاملات روزانه است. در حالی‌که عوامل فاندامنتال همچون افزایش تقاضای بانک‌های مرکزی از طلا حمایت می‌کنند، فشار ناشی از دلار قوی همچنان مانع رشد پایدار آن است.

تحلیل تکنیکال طلا XAUUSD در ۱۷ خرداد ۱۴۰۴
این مقاله توسط تحلیل‌گر بازار مالی امیرحسین پیروزی تأیید شده است.
لطفا قبل از انجام معامله، آموزش‌های لازم را بگذرانید.

روند چارت طلا در امروز ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

روند چارت طلا در هفته گذشته نوسانی گذشت. به این شکل که نیمه ابتدایی هفته روند صعودی تا ناحیه ۳۴۰۰ شکل گرفت و نیمه پایانی هفته نوسان در آن ناحیه و ریزش تا ناحیه ۳۳۰۰ دلار را شاهد بودیم. در نمودار طلا تایم فریم ۴ ساعته، به نظر می‌رسد که روند غالب همچنان نوسانی است و معامله‌گران بهتر است دیدگاه ترید روزانه را مدنظر قرار دهند.

روند چارت طلا در کوتاه مدت: نزولی

روند چارت طلا در میان مدت: نوسانی

روند چارت طلا در بلندمدت: نوسانی

نواحی حمایت و مقاومت چارت طلای جهانی

طلا کندل هفتگی را درست روی خط روند شکسته‌شده بست و نوید یک هفته جذاب را برای معامله‌گران داد. همانطور که در چارت زیر مشاهده می‌کنید، طلا در اواسط هفته گذشته خط روند نزولی را شکست و در پایان روز جمعه پولبک به آن را کامل کرد. شروع ریزش نیز از محدوده مشخص‌شده در تحلیل قبلی بود که در حوالی میانه کانال در تصویر زیر قابل مشاهده است.

تحلیل تکنیکال طلای جهانی در تایم فریم ۴ ساعته ۱۷ خرداد ۱۴۰۴
چارت طلای جهانی در تایم فریم ۴ ساعته ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

حال برای ادامه حرکت طلا در هفته پیش‌رو، انتظار داریم که قیمت واکنشی به سمت بالا داشته باشد و بالای خط روند باقی بماند. پس بنابراین ناحیه حمایتی ما به صورت داینامیک روی خط روند نزولی خواهد بود. در صورت صعود، انتظار داریم که قیمت ناحیه خط چین میانه کانال در سطح ۳۴۴۰ دلار را لمس کند.

اهداف صعودی و نزولی نمودار XAUUSD

به طور کلی اهداف صعودی و نزولی چارت طلا در تایم فریم ۴ ساعته عبارتند از:

هدف صعودی: ۳۴۴۰ دلار

هدف نزولی: ۳۳۰۰ دلار

تحلیل فاندامنتال طلا

افزایش تقاضای بانک‌های مرکزی برای طلا، به‌ویژه از سوی کشورهای چین، لهستان و آذربایجان، به‌عنوان بخشی از روند جهانی کاهش وابستگی به دلار آمریکا، نقش مهمی در حمایت از قیمت طلا ایفا کرده است. با این حال، تقویت دلار آمریکا و امیدواری به ازسرگیری مذاکرات تجاری بین ایالات متحده و چین، فشار نزولی بر قیمت طلا وارد کرده‌اند. در عین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی در اوکراین و خاورمیانه، همراه با انتظارات برای کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در سال ۲۰۲۵، همچنان از طلا به‌عنوان دارایی امن حمایت می‌کنند. در مجموع، این عوامل متضاد باعث نوسانات قیمت طلا در کوتاه‌مدت شده‌اند، اما چشم‌انداز میان‌مدت آن همچنان مثبت ارزیابی می‌شود.

دیدگاه تحلیلگر نسبت به ساختار حرکتی طلا

ساختار حرکتی طلا در تایم فریم ۴ساعته نشان‌دهنده ادامه نوسان در کانال صعودی بلندمدت را می‌دهد و اگر قیمت طلا نتواند خود را دوباره به بالای ۳۴۰۰ دلار نرساند، به احتمال زیاد مسیر نزولی طلا ادامه پیدا کرده و به قیمت ۳۲۰۰ دلار می‌رسیم.

محمد امین احمدی
از دنیای صفر و یک به بازارهای مالی قدم گذاشتم، جایی که علاقه‌ام به ارزهای دیجیتال، به یک چالش جذاب و مسیر رشد تبدیل شد. در این مسیر، به تولید محتوا تخصصی می‌پردازم و با تحلیل‌های تکنیکال و فاندامنتال بازار ارز دیجیتال و فارکس به دنبال درک عمیق‌تر روندها، شناسایی فرصت‌ها و به اشتراک‌گذاری دانشی کاربردی با مخاطبان هستم.

تبلیغات
فهرست مطالب
تبلیغات
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها