قیمت نفت در معاملات روز سهشنبه در پی ارزیابی تریدرها از تأثیر مذاکرات صلح روسیه و اوکراین و مذاکرات آمریکا و ایران بر عرضه نفت، کاهش یافت. این کاهش همچنین متأثر از تقاضای قوی فیزیکی در آسیا و چشمانداز محتاطانه برای اقتصاد چین بود.
قیمت نفت برنت برای تحویل در ماه جولای با ۱۹ سنت کاهش به ۶۵.۳۵ دلار در هر بشکه رسید. همچنین قراردادهای آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در ماه ژوئن با ۳ سنت افزایش به ۶۲.۷۲ دلار رسید.
در خصوص مذاکرات هستهای ایران، مقامات ایرانی اعلام کردند که اگر واشنگتن بر کاهش کامل فعالیتهای غنیسازی اورانیوم اصرار کند، مذاکرات به جایی نخواهد رسید. تحلیلگران معتقدند توافق احتمالی میتواند منجر به لغو تحریمهای آمریکا شده و به ایران اجازه دهد صادرات نفت خود را بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه در روز افزایش دهد.
حاشیه سود پالایشگاههای آسیایی در ماه می به طور میانگین بیش از ۶ دلار در هر بشکه بود که نسبت به میانگین ۴.۴ دلاری ماه آوریل افزایش نشان میدهد. این امر نشاندهنده تقاضای قوی فیزیکی در منطقه است.
کاهش رتبه اعتباری آمریکا توسط موسسه مودیز نیز چشمانداز اقتصادی بزرگترین مصرفکننده انرژی جهان را تضعیف کرد. همچنین دادههای اقتصادی چین نشان از کاهش رشد تولید صنعتی و خردهفروشی در این کشور دارد که میتواند منجر به کاهش تقاضای سوخت شود.
تحلیلگران BMI پیشبینی میکنند مصرف نفت در سال ۲۰۲۵ حدود ۰.۳ درصد کاهش یابد و حتی با وجود اتخاذ سیاستهای محرک اقتصادی در چین، ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا تأثیر مثبتی بر تقاضای نفت مشاهده شود.