شاخص دلار آمریکا (DXY) که ارزش دلار را در برابر سبدی از ارزها ردیابی میکند، روز چهارشنبه برای دومین روز متوالی روند مثبتی را تجربه کرد و از کمترین سطح ماهانه که اوایل این هفته به آن رسیده بود، فاصله گرفت.
این روند صعودی، شاخص را به منطقه ۹۹.۸۰، یا بالاترین سطح هفتگی جدید در جلسه معاملاتی آسیا رساند، هرچند به نظر میرسد قدرت صعودی پایداری ندارد.
دادههای اقتصادی مثبت آمریکا که روز سهشنبه منتشر شد، به کاهش نگرانیها درباره رکود کمک کرد. اداره آمار آمریکا گزارش داد که سفارشات کالاهای بادوام در آوریل ۶.۳ درصد کاهش یافت، اما این رقم بهتر از پیشبینی بازار برای کاهش ۷.۹ درصدی بود.
علاوه بر این، شاخص اعتماد مصرفکننده آمریکا پس از کاهش طولانی از دسامبر ۲۰۲۴، به شدت بهبود یافت و در ماه مه به ۹۸ رسید. این افزایش ۱۲.۳ واحدی از ۸۵.۷ در آوریل، بزرگترین افزایش ماهانه در چهار سال اخیر بود که به دلیل بهبود چشمانداز اقتصادی و بازار کار پس از آتشبس تجاری آمریکا و چین رخ داد.
با این حال، نگرانیهای مالی آمریکا و انتظارات کاهش نرخ بهره فدرال رزرو ممکن است مانع افزایش بیشتر ارزش دلار شود. لایحه کاهش مالیات و افزایش هزینههای دولت ترامپ که هفته گذشته در مجلس نمایندگان تصویب شد، این هفته در سنا به رأی گذاشته خواهد شد. این لایحه احتمالاً ۴ تریلیون دلار به کسری بودجه فدرال در دهه آینده اضافه خواهد کرد.
تریدرها پس از انتشار آمار تورم آمریکا که پایینتر از حد انتظار بود، پیشبینی خود را برای حداقل دو کاهش ۲۵ واحدی نرخ بهره توسط فدرال رزرو در سال جاری افزایش دادهاند.
توجه بازار اکنون به انتشار صورتجلسه نشست کمیته بازار آزاد فدرال رزرو معطوف شده است. همچنین تقویم اقتصادی آمریکا در این هفته شامل انتشار مقدماتی تولید ناخالص داخلی سه ماهه اول و شاخص قیمت مصرف شخصی (PCE) به ترتیب در روزهای پنجشنبه و جمعه است.