اقدام کلاهبرداری ICB چگونه انجام می شود؟
فرآیند کلاهبرداری ICB به صورت استیک ارز دیجیتال، جذب زیرمجموعه و پرداخت سوخت است.
بروکر آی سی بی به شکلهای مختلفی اقدام به انجام کلاهبرداری میکند. نخستین حرکت متقلبانه این شرکت، ارائه خدمات استیکینگ ارز دیجیتال است. در این روش سرمایهگذار باید سرمایه خود را به صورت ارز دیجیتال قفل کرده در مجموعه قرار دهد. در ازای این اقدام، سایت به کاربر سود پرداخت میکند. شاید با خود فکر کنید این روش کاملا درست است اما مشکل اصلی اینجاست که ICB از سرمایه اصلی شما اقدام به دادن سود میکند. در این حالت سرمایهگذار ترغیب شده و سرمایه بیشتری را وارد میکند. در این فرآیند و پس از گذشت مدتی و هنگامی که سرمایه مورد نیاز جذب شد، دیگر سودی از این بابت پرداخت نمیشود و پروسه کلاهبرداری رسماً آغاز میشود. روش دیگر اقدامات کلاهبرداری ICB، این است که به ازای جذب هر زیرمجموعه و واریز سرمایه توسط بروکر آی سی بی، ۸ درصد از مبلغ واریزی به حساب شما پرداخت میشود. با این اقدام شخص ترغیب شده که افراد بیشتری را وارد این مجموعه کرده و از آنها بخواهد که سرمایه زیادی را وارد ICB کنند.
زیر مجموعههای این پلتفرم با نامهای آی سی بی بروکر(ICB Broker)، آی سی بی کامیونیتی(ICB Community) و آی سی بی استیکینگ(ICB Staking) در حال فعالیت هستند.
بررسی دلایل کلاهبرداری ICB
- ادعای دروغین درباره مجوز FCA انگلستان؛
- سود نجومی در فرآیند استیکینگ ارز دیجیتال؛
- پرداخت پورسانت بابت زیرمجموعهگیری؛
- تغییر مداوم دامنه سایت.
در ادامه به طور کامل به هرکدام از این موارد میپردازیم.
ادعای دروغین درباره مجوز FCA انگلستان
از جمله دلایل کلاهبرداری ICB، میتوان به ادعای دروغین این مجموعه نسبت به دریافت مجوز FCA انگلستان اشاره کرد.
بسیاری از کاربران به دلیل ندانستن یا عدم بررسی، فریب اقدامات متقلبانه بروکرهای مختلف را خورده و در دام آنها اسیر میشوند. درباره این اقدام کلاهبردارانه بروکر آی سی بی، سازمان خدمات مالی انگلستان (FCA) طی اعلامیه، عنوان نمود که بروکر ICB از این سازمان مجوزی دریافت نکرده و بابت فعالیت کاربران در این بروکر، هشدار داد. علاوه بر این بروکر ICB ادعا کرده که دارای مجوز ثبت در سنت وینسنت و گرنادین است که این ادعای دروغین نیز با بررسی در سایت svgfs، محرز گردیده است.
عدم وجود نامی از بروکر ICB در سایت svgfs
سود نجومی در فرآیند استیکینگ ارز دیجیتال
یکی از اصلیترین وعدهها و ترفندهای کلاهبرداری ICB، وعده سود نجومی در استیکینگ ارز دیجیتال است. در ICB مدت زمان قفل دارایی ۷۲۰ روز بوده و میزان سود آن در سال بالای ۱۰۰ درصد است!
برای بررسی عمق این اقدام کلاهبرداری، باید بدانید که صرافیها و بروکرهای معتبر در سراسر جهان به ندرت بیش از ۱۰ درصد در سال را برای استیکینگ ارز دیجیتال میدهند. همچنین معمولا مدت زمان قفل دارایی نیز در این بروکرها به صورت یک ماهه، سه ماهه و سالیانه است(با استفاده از سایت استیکینگ ریواردز، میتوانید میزان سود حاصل از استیک هر ارز دیجیتال را مشاهده کنید).
پرداخت پورسانت بابت زیرمجموعهگیری
از جمله دیگر ترفندهای بروکر آی سی بی برای اقدامات کلاهبرداری خود، پرداخت پورسانت زیاد بابت زیرمجموعهگیری است. معمولامنبع درآمد اغلب بروکرها از طریق کارمزد معاملات بوده اما در ICB این رویه متفاوت است.
صرافی ICB در ازای واریز سرمایه توسط اشخاصی که در قبال شما وارد این بروکر شدند، اقدام به پرداخت پورسانت مینماید. این مبلغ به ازای هر واریزی، ۸ درصد است. با یک بررسی ساده میتوان متوجه شد که این کار تا چه حد برای یک بروکر عجیب بوده و میتواند در بازه زمانی بلند مدت، سود و صرفه اقتصادی زیادی برای او داشته باشد.
تغییر مداوم دامنه سایت
بروکر آی سی بی دائما در حال تغییر دامنه خود بوده و این موضوع، دیگر عاملی است که در اقدامات متقلبانه این بروکر وجود دارد.
دامنه اصلی این بروکر icbroker.com بوده که به تازگی به دامنه icbroker.io تغییر پیدا کرده است. جالب است بدانید تاریخ فعالیت این مجموعه در سایت سال ۲۰۱۹ عنوان شده اما تاریخ ایجاد دامنه این بروکر، سال ۲۰۲۲ است. همچنین در سایت معتبر fakewebsitebuster نیز این بروکر به عنوان وبسایت اسکم معرفی شده است.
این سیستم کلاهبرداری بود و الان هم پول مردم را بالا کشید و تمام
داداش من برداشت کردم ازش آدرس ایمیل بده عکسش بفرستم برات
خیر ببینی داشتم سکته می کردم