خانه > مقالات > کلاهبرداری بروکر آی سی بی(ICB) و پلتفرم های زیرمجموعه

کلاهبرداری بروکر آی سی بی(ICB) و پلتفرم های زیرمجموعه

امتیاز:5

بروکر ICB، از جمله مجموعه‌های مالی فعال در زمینه ارز دیجیتال، فارکس و… بوده که به تازگی اسناد و مدارک تقلبی بودن آن فاش شد. کلاهبرداری بروکر آی سی بی(ICB) تحت عناوینی همچون ارائه سودهای نجومی، برنامه‌های جذاب و پرسود، سودهای غیرمنطقی در استیکینگ و سایر ترفندها انجام شده است. در این مقاله به بررسی کامل کلاهبرداری ICB و پلتفرم‌های زیرمجموعه آن خواهیم پرداخت. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

این مقاله توسط تحلیل‌گر بازار مالی امیرحسین پیروزی تأیید شده است.
لطفا قبل از انجام معامله، آموزش‌های لازم را بگذرانید.

بررسی بروکر آی سی بی

بروکر ICB یک مجموعه مالی در زمینه ارائه خدمات ارز دیجیتال و بازار فارکس است. این مجموعه پس از ثبت‌نام و واریز وجه توسط کاربران، اقدام به ارائه خدمات در قالب خرید و فروش ارز، جفت ارز، ترید و… می‌کند؛ این بروکر رگولاتوری و مجوز معتبری ندارد.

شاید جالب باشد بدانید که چگونه بروکر آی سی بی توانسته کاربران زیادی را به خود جذب کند. وعده ارائه پاداش‌های نجومی، اصلی‌ترین حقه‌ای است که برای کلاهبرداری ICB عنوان شده و به واسطه آن کاربران باید برای دریافت این پاداش، اقدام به گرفتن زیرمجموعه کنند. همچنین خدمات استیکینگ ارزهای دیجیتال نیز از دیگر برنامه‌های متقلبانه این مجموعه به شمار می‌رود.

اقدام کلاهبرداری ICB چگونه انجام می شود؟

فرآیند کلاهبرداری ICB به صورت استیک ارز دیجیتال، جذب زیرمجموعه و پرداخت سوخت است.

صفحه اصلی بروکر ICB
نمایی از صفحه ابتدایی بروکر ICB

بروکر آی سی بی به شکل‌های مختلفی اقدام به انجام کلاهبرداری می‌کند. نخستین حرکت متقلبانه این شرکت، ارائه خدمات استیکینگ ارز دیجیتال است. در این روش سرمایه‌گذار باید سرمایه خود را به صورت ارز دیجیتال قفل کرده در مجموعه قرار دهد. در ازای این اقدام، سایت به کاربر سود پرداخت می‌کند. شاید با خود فکر کنید این روش کاملا درست است اما مشکل اصلی اینجاست که ICB از سرمایه اصلی شما اقدام به دادن سود می‌کند. در این حالت سرمایه‌گذار ترغیب شده و سرمایه بیشتری را وارد می‌کند. در این فرآیند و پس از گذشت مدتی و هنگامی که سرمایه مورد نیاز جذب شد، دیگر سودی از این بابت پرداخت نمی‌شود و پروسه کلاهبرداری رسماً آغاز می‌شود. روش دیگر اقدامات کلاهبرداری ICB، این است که به ازای جذب هر زیرمجموعه و واریز سرمایه توسط بروکر آی سی بی، ۸ درصد از مبلغ واریزی به حساب شما پرداخت می‌شود. با این اقدام شخص ترغیب شده که افراد بیشتری را وارد این مجموعه کرده و از آن‌ها بخواهد که سرمایه زیادی را وارد ICB کنند.

زیر مجموعه‌های این پلتفرم با نام‌های آی سی بی بروکر(ICB Broker)، آی سی بی کامیونیتی(ICB Community) و آی سی بی استیکینگ(ICB Staking) در حال فعالیت هستند.

بررسی دلایل کلاهبرداری ICB

  • ادعای دروغین درباره مجوز FCA انگلستان؛
  • سود نجومی در فرآیند استیکینگ ارز دیجیتال؛
  • پرداخت پورسانت بابت زیرمجموعه‌گیری؛
  • تغییر مداوم دامنه سایت.

در ادامه به طور کامل به هرکدام از این موارد می‌پردازیم.

ادعای دروغین درباره مجوز FCA انگلستان

از جمله دلایل کلاهبرداری ICB، می‌توان به ادعای دروغین این مجموعه نسبت به دریافت مجوز FCA انگلستان اشاره کرد.

نبود اسم بروکر ICB برای مجوز FCA انگلستان
ادعای دروغین آی سی بی و اعلامیه FCA در خصوص مجوز FCA انگلستان

بسیاری از کاربران به دلیل ندانستن یا عدم بررسی، فریب اقدامات متقلبانه بروکرهای مختلف را خورده و در دام آن‌ها اسیر می‌شوند. درباره این اقدام کلاهبردارانه بروکر آی سی بی، سازمان خدمات مالی انگلستان (FCA) طی اعلامیه‌، عنوان نمود که بروکر ICB از این سازمان مجوزی دریافت نکرده و بابت فعالیت کاربران در این بروکر، هشدار داد. علاوه بر این بروکر ICB ادعا کرده که دارای مجوز ثبت در سنت وینسنت و گرنادین است که این ادعای دروغین نیز با بررسی در سایت svgfs، محرز گردیده است.

svgfs site
نامی از بروکر ICB در سایت svgfs مبنی بر مجوز ثبت در سنت وینسنت و گرنادین وجود ندارد.

عدم وجود نامی از بروکر ICB در سایت svgfs

سود نجومی در فرآیند استیکینگ ارز دیجیتال

یکی از اصلی‌ترین وعده‌ها و ترفندهای کلاهبرداری ICB، وعده سود نجومی در استیکینگ ارز دیجیتال است. در ICB مدت زمان قفل دارایی ۷۲۰ روز بوده و میزان سود آن در سال بالای ۱۰۰ درصد است!

برای بررسی عمق این اقدام کلاهبرداری، باید بدانید که صرافی‌ها و بروکرهای معتبر در سراسر جهان به ندرت بیش از ۱۰ درصد در سال را برای استیکینگ ارز دیجیتال می‌دهند. همچنین معمولا مدت زمان قفل دارایی نیز در این بروکرها به صورت یک ماهه، سه ماهه و سالیانه است(با استفاده از سایت استیکینگ ریواردز، می‌توانید میزان سود حاصل از استیک هر ارز دیجیتال را مشاهده کنید).

پرداخت پورسانت بابت زیرمجموعه‌گیری

از جمله دیگر ترفندهای بروکر آی سی بی برای اقدامات کلاهبرداری خود، پرداخت پورسانت زیاد بابت زیرمجموعه‌گیری است. معمولامنبع درآمد اغلب بروکرها از طریق کارمزد معاملات بوده اما در ICB این رویه متفاوت است.

صرافی ICB در ازای واریز سرمایه توسط اشخاصی که در قبال شما وارد این بروکر شدند، اقدام به پرداخت پورسانت می‌نماید. این مبلغ به ازای هر واریزی، ۸ درصد است. با یک بررسی ساده می‌توان متوجه شد که این کار تا چه حد برای یک بروکر عجیب بوده و می‌تواند در بازه زمانی بلند مدت، سود و صرفه اقتصادی زیادی برای او داشته باشد.

تغییر مداوم دامنه سایت

بروکر آی سی بی دائما در حال تغییر دامنه خود بوده و این موضوع، دیگر عاملی است که در اقدامات متقلبانه این بروکر وجود دارد.

تغییر مداوم دامنه سایت
مغایرت سال فعالیت(در سایت ۲۰۱۹ عنوان شده اما دامنه آن در سال ۲۰۲۲ ایجاد شده است!)

دامنه اصلی این بروکر icbroker.com بوده که به تازگی به دامنه icbroker.io تغییر پیدا کرده است. جالب است بدانید تاریخ فعالیت این مجموعه در سایت سال ۲۰۱۹ عنوان شده اما تاریخ ایجاد دامنه این بروکر، سال ۲۰۲۲ است. همچنین در سایت معتبر fakewebsitebuster نیز این بروکر به عنوان وب‌سایت اسکم معرفی شده است.

بروکر آی سی بی یک مجموعه مالی متقلبانه بوده که توانسته با وعده ارائه سودهای کلان، سرمایه‌گذاران زیادی را جذب مجموعه خود کند!

جمع‌بندی نهایی درباره کلاهبرداری ICB

بروکر ICB یک مجموعه مالی در زمینه ارز دیجیتال و بازار فارکس بوده که به کاربران خود خدمات مالی ارائه می‌کند. برخی از اقدامات عجیب این بروکر مانند ادعای دروغین درباره مجوزها، ارائه سودهای کلان غیرطبیعی و معمول، ارائه پورسانت در ازای معرفی و عضویت سرمایه‌گذاران و واریزی آن‌ها، تغییر دامنه و ادعای دروغین در خصوص سال فعالیت و… باعث شده اقدامات متقلبانه این بروکر شناسایی شود.

در حال حاضر کلاهبرداری ICB توسط مجموعه‌های بزرگ و خبرگذاری‌های مختلف تایید شده و به کاربران هشدار داده شده است که از هرگونه فعالیت در این مجموعه و زیرمجموعه‌های آن تحت عنوان آی سی بی کامیونیتی اجتناب شود. لازم به ذکر است که وعده‌های پرداخت سود کلان و غیرمعمول از جانب بروکرها، امروزه به ترفند و راهی برای جذب سرمایه‌گذار تبدیل شده که پس از گذشت مدتی، سرمایه افراد بالا کشیده شده و اقدامات کلاهبرداری بروکرها انجام می‌شود. توصیه می‌کنیم از فعالیت در بروکر آی سی بی (ICB Broker) و زیرمجموعه‌های آن خودداری کرده و صرفاً در مجموعه‌های معتبر و مطمئن فعالیت نمایید.

تبلیغات
فهرست مطالب
تبلیغات
اشتراک در
اطلاع از
3 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اطلس
28 روز قبل

این سیستم کلاهبرداری بود و الان هم پول مردم را بالا کشید و تمام

عنوان نظر شما:
کلاهبرداری
مهدی
پاسخ به  اطلس
2 روز قبل

داداش من برداشت کردم ازش آدرس ایمیل بده عکسش بفرستم برات

عنوان نظر شما:
گول حرف سایت نخورید
زهرا
پاسخ به  مهدی
2 روز قبل

خیر ببینی داشتم سکته می کردم

عنوان نظر شما:
زهرا

دنبال بروکر بهتری؟

کمکت میکنیم بروکر مناسبت رو انتخاب کنی

ارتباط رایگان با مشاوران حرفه‌ای

امتیازدهی به بروکر از نظر کاربران