تحلیل تکنیکال چارت دلار به ین ژاپن USDJPY در ۱۸ خرداد ۱۴۰۴

جفت‌ارز دلار به ین ژاپن در محدوده نوسانی مهمی بین سطوح ۱۴۲ تا ۱۴۶ معامله می‌شود. با بسته شدن امیدوارکننده کندل هفتگی، سناریوی صعودی در تایم فریم کوتاه‌مدت فعال شده است، در حالی‌که ساختار کلی بازار در تایم‌های میان‌مدت و بلندمدت همچنان نوسانی باقی مانده. محدوده ۱۴۲ نقش حمایتی کلیدی را بازی می‌کند و شکست آن می‌تواند اهداف نزولی عمیق‌تری را فعال کند.

تحلیل تکنیکال دلار به ین ژاپن در ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
این مقاله توسط تحلیل‌گر بازار مالی امیرحسین پیروزی تأیید شده است.
لطفا قبل از انجام معامله، آموزش‌های لازم را بگذرانید.

روند چارت USDJPY در امروز ۱۸ خرداد ۱۴۰۴\

جفت ارز دلار به ین ژاپن در دو هفته گذشته یک روند نوسانی را بین دو بازه ۱۴۲ تا ۱۴۶ طی کرده است و روز جمعه کندل هفتگی خود را به گونه‌ای بست که امید را برای رسیدن به سطوح بالاتر زنده کرده است. روند غالب در تایم فریم ۴ ساعته همچنان نوسانی است، اما در تایم فریم‌های دیگر اوضاع متفاوت است.

روند چارت USDJPY در کوتاه مدت: صعودی

روند چارت USDJPY در میان مدت: نوسانی

روند چارت USDJPY در بلندمدت: نوسانی

نواحی حمایت و مقاومت چارت USDJPY

یک ناحیه بسیار مهم در چارت دلار به ین وجود دارد که نقش حمایت کلیدی را برای این جفت ارز بازی می‌کند. همانطور که در چارت زیر مشاهده می‌کنید، ناحیه ۱۴۲ برای پنجمین بار در یک ماه اخیر است که باعث چرخش قیمت به سمت بالا شده است و به نظر می‌رسد که این بار روند حال حاضر توانایی رسیدن به سقف کانال و همچنین ناحیه ۱۴۸ را داشته باشد.

تحلیل تکنیکال جفت ارز USDJPY در تایم فریم ۴ساعته ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
چارت جفت ارز USDJPY در تایم فریم ۴ساعته ۱۸ خرداد ۱۴۰۴

در سمت دیگر نیز، اگر قیمت یکبار دیگر به ناحیه حمایتی ۱۴۲ بازگردد و آن را به سمت پایین بشکند، ناحیه ۱۴۱ تا ۱۴۰ برای حمایت چارت بسیار حیاتی خواهد بود، چرا که اگر این ناحیه از دست رود، کف جدیدی برای جفت ارز USDJPY ثبت خواهد شد.

اهداف صعودی و نزولی نمودار دلار به ین

به طور کلی اهداف صعودی و نزولی چارت USDJPY عبارتند از:

هدف صعودی اول: ۱۴۶

هدف صعودی دوم: ۱۴۸

هدف نزولی اول: ۱۴۲

هدف نزولی دوم: ۱۴۰.۸

تحلیل فاندامنتال دلار به ین ژاپن

تحلیل فاندامنتال دو ارز دلار و ین نشان می‌دهد که تقویت دلار عمدتاً ناشی از انتشار بهتر از انتظار داده‌های اشتغال غیرکشاورزی آمریکا و رشد بازدهی خزانه‌داری است که جذابیت سرمایه‌گذاری به دلار را افزایش داده و مانعی برای ین به‌حساب می‌آید . از سوی دیگر، کاهش هزینه‌های خانوار در ژاپن تضعیف تقاضای داخلی را نشان می‌دهد که احتمال آغاز سیاست‌های پولی انقباضی‌تر از سوی بانک ژاپن را تقویت می‌کند؛ در نتیجه شاهد تضعیف بیشتر ین هستیم . در نهایت، فاصله رو به گسترش سیاست‌های پولی میان فدرال رزرو و بانک ژاپن، حمایت بیشتری از حرکت صعودی کوتاه‌مدت USD/JPY می‌کند، هرچند در بلندمدت نشانه‌هایی از بازنگری در سیاست ژاپن نیز دیده می‌شود .

دیدگاه تحلیلگر نسبت به ساختار حرکتی USDJPY

ساختار حرکت چارت دلار به ین ژاپن در تایم فریم ۴ ساعته نشان می‌دهد که احتمالا یک صعود به نواحی بالاتر را شاهد خواهیم بود و کاتالیزور این حرکت نیز می‌تواند شکست کانال نزولی به سمت بالا باشد. باید دید که آیا این جفت ارز در هفته پیش‌رو می‌تواند این عملیات را انجام دهد یا نه.

محمد امین احمدی
از دنیای صفر و یک به بازارهای مالی قدم گذاشتم، جایی که علاقه‌ام به ارزهای دیجیتال، به یک چالش جذاب و مسیر رشد تبدیل شد. در این مسیر، به تولید محتوا تخصصی می‌پردازم و با تحلیل‌های تکنیکال و فاندامنتال بازار ارز دیجیتال و فارکس به دنبال درک عمیق‌تر روندها، شناسایی فرصت‌ها و به اشتراک‌گذاری دانشی کاربردی با مخاطبان هستم.

تبلیغات
فهرست مطالب
تبلیغات
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها