خانه > تحلیل > تحلیل تکنیکال چارت نفت برنت BRENT در ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

تحلیل تکنیکال چارت نفت برنت BRENT در ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

در ۲۱ خرداد ۱۴۰۴، نفت برنت پس از یک هفته صعودی، به محدوده ۶۷ دلار رسید و در تایم فریم یک‌ساعته همچنان در مسیر رشد قرار دارد. در حالی‌ که ساختار بازار در میان‌مدت صعودی و در بلندمدت نزولی ارزیابی می‌شود، واکنش قیمت به ناحیه مقاومتی ۶۸.۸۸ تا ۷۰ دلار تعیین‌کننده ادامه این روند خواهد بود. تحلیلگر هشدار می‌دهد که در صورت بروز نشانه‌های ضعف در نزدیکی سقف کانال نزولی، باید به دنبال فرصت‌های فروش بود.

تحلیل تکنیکال چارت نفت برنت BRENT در ۲۱ خرداد ۱۴۰۴
این مقاله توسط تحلیل‌گر بازار مالی امیرحسین پیروزی تأیید شده است.
لطفا قبل از انجام معامله، آموزش‌های لازم را بگذرانید.

روند چارت نفت برنت در امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

نفت برنت در یک هفته گذشته روندی صعودی را در پیش گرفت و از عدد ۶۲ دلار به ۶۷ صعود کرد. روند غالب در تایم فریم یک ساعته صعودی است و باید دید که در تایم فریم‌های بزرگتر می‌تواند این روند صعودی را ادامه دهد یا نه.

روند چارت نفت در کوتاه مدت: نوسانی

روند چارت نفت در میان مدت: صعودی

روند چارت نفت در بلند مدت: صعودی

نواحی حمایت و مقاومت چارت نفت

قیمت نفت پس از اینکه در هفته گذشته روی خط میدلاین کانال تثبیت شد، این هفته را کاملا صعودی آغاز کرد و همچنان در این روند قرار دارد. به نظر می‌رسد که سقف کانال نزولی کاملا در دسترس است و توانایی این را دارد که سقف جدیدی بزند.

ناحیه مقاومتی کمی بالاتر از سقف ماه آوریل در ۶۸.۷۵ دلار شروع می‌شود و تا حوالی ۷۰ دلار ادامه می‌یابد. در آن سمت، چنانچه چارت رفتار اصلاحی در پیش گیرد، دو ناحیه حمایتی در حوالی ۶۶ و ۶۵ دلار می‌تواند نواحی کاندید برای اتمام اصلاح باشند.

تحلیل تکنیکال نفت برنت در تایم فریم ۱ساعته ۲۱ خرداد ۱۴۰۴
چارت نفت برنت در تایم فریم ۱ساعته ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

اهداف صعودی و نزولی نمودار BRENT

به طور کلی اهداف صعودی و نزولی چارت نفت در تایم فریم یک ساعته به این شرح است؛

هدف صعودی اول: ۶۸.۸۸ تا ۷۰ دلار

هدف صعودی دوم: ۷۳.۴۵ تا ۷۴.۴۵ دلار

هدف نزولی اول: ۶۶ تا ۶۶.۵ دلار

هدف نزولی دوم: ۶۴.۷ تا ۶۵ دلار

تحلیل فاندامنتال نفت

در هفته اخیر، با اینکه قیمت نفت برنت تا حدود ۶۷ دلار بالا رفت، اما شرایط کلی بازار هنوز نگران‌کننده است. کشورهای عضو اوپک‌پلاس اعلام کرده‌اند که از ماه آینده دوباره تولید نفت را بالا می‌برند و همین موضوع ممکن است باعث افت دوباره قیمت‌ها شود. همچنین، در آمریکا ذخایر بنزین و گازوئیل بیشتر شده که نشان می‌دهد تقاضای پالایشگاهی کمتر شده است. از طرف دیگر، خبرهای مثبت درباره مذاکرات تجاری آمریکا و چین و افت ارزش دلار، فعلاً باعث شدهتا  قیمت نفت یک نفس راحت بکشد و مسیری صعودی را طی کند.

دیدگاه تحلیلگر نسبت به ساختار حرکتی نفت

ساختار حرکتی نفت در تایم فریم یک ساعته نشان می‌دهد که صعود اخیر که استارتش از میانه کانال نزولی شکل گرفت، به احتمال زیاد تا سقف کانال ادامه می‌یابد و در آنجا اگر نشانه‌های ضعف روند نمایان شد و چرخش قیمت را مشاهده کردیم، دیدگاه صعودی را کنار می‌گذاریم و به دنبال موقعیت‌های سل (Sell) می‌گردیم.

محمد امین احمدی
از دنیای صفر و یک به بازارهای مالی قدم گذاشتم، جایی که علاقه‌ام به ارزهای دیجیتال، به یک چالش جذاب و مسیر رشد تبدیل شد. در این مسیر، به تولید محتوا تخصصی می‌پردازم و با تحلیل‌های تکنیکال و فاندامنتال بازار ارز دیجیتال و فارکس به دنبال درک عمیق‌تر روندها، شناسایی فرصت‌ها و به اشتراک‌گذاری دانشی کاربردی با مخاطبان هستم.

تبلیغات
فهرست مطالب
تبلیغات
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها