آیا شرکتهای پراپ تریدینگ قانونی است؟
بهتر است قبل از هر کاری به این سوال پاسخ دهیم که اصلاً پراپ تریدینگ قانونی است یا خیر؟ به طور کلی پراپ نوعی همکاری بین شرکت سرمایهگذار و تریدر حرفهای برای معامله و سپس تقسیم سود است. این سیستم هیچ مشکلی ندارد و یک فرایند قانونی است. هستند بسیاری از شرکتهای پراپ معروف جهان که مانند بروکرها رگوله شدهاند یا مجوزهای لازم برای این کار را دریافت کردند. پس نتیجه میگیریم که فرایند پراپ تریدینگ یک کار قانونی است، البته اگر در شرکتی که صلاحیت قانونی آن را دارد، انجام شود.
کلاهبرداری در پراپ تریدینگ
در سال ۲۰۰۸، بانکهای بزرگ و شرکتهای سرمایهگذاری، مسئول بحران مالی جهانی شناخته شدند. همانطور که میدانید، بسیاری از معاملات مشکوک که در آن زمان توسط شرکتهای پراپ انجام شد و باعث فروپاشی کل بازار مالی و در نتیجه از دست دادن میلیاردها دلار و حتی جان افراد شد. پس از آن بود که قانون ولکر برای جلوگیری از تکرار تاریخ وضع شد تا بانکها و سایر موسسات مالی نتوانند مانند گذشته شرکتهای حمایتی (پراپی) را اداره کنند. به همین دلیل، اکثریت این شرکتها تمام معاملات پراپ را متوقف کردند. در حالی که این قوانین در مورد بانکها اعمال میشود، همه شرکتهای مستقل که امروزه در حال فعالیت هستند تحت پوشش قانون ولکر نیستند.
شرکتهای پراپی به طور کلی کلاهبردار نیستند، با این حال، کلاهبرداران در این بخش وجود دارند و سعی میکنند از بازار فعلی سوء استفاده کنند، زیرا نظارت زیادی روی آنها وجود ندارد. نکاتی که باید به آنها در هنگام انتخاب پراپ توجه کنیم و شک کنیم که ممکن است این پراپ غیر قانونی باشد شامل موارد زیر است:
- پراپهایی که حجم بالای پول را در همان ابتدا در اختیار کاربر قرار میدهند.
- پراپهایی که آدرس و شماره تماس صحیحی ندارند.
- پراپهایی که دارای مجوز قانونی از سیستمهای نظارتی کشور محل تاسیس خود نیستند.
- پراپهایی که پشتیبانی قوی ندارند و پاسخگو نیستند.
معرفی پراپ فرم های کلاهبردار
در حوزهای که کاربران ایرانی به دلیل تحریمها مجبور هستند فعالیت کنند، پراپ های کلاهبردار و غیر قانونی زیادی وجود دارد که مهم است آنها را بشناسید. ما در ادامه نام برخی از پراپ تریدینگ هایی که کلاهبرداری آنها مسجل شده است را نام خواهیم برد تا شما بهعنوان یک تریدر در تله آنها گرفتار نشوید:
- مشکوک: پراپ BluFx؛
- مشکوک به دستکاری در معاملات: The Prop Trading؛
- مشکوک به کلاهبرداری: Earn2Trade؛
- مشکوک به پرداخت نکردن سود: ForexTips101؛
- مشکوک به کلاهبرداری: Fundisus؛
- مشکوک به کلاهبرداری: ClickFunders.
پراپ فرم های گفته شده اعتبار بسیار پایینی دارند و سعی کنید در این پراپ فرم ها ثبت نام نکنید.
نکات مهم انتخاب پراپ فرم معتبر
رد کردن چالشهای پراپ کار بسیار سخت و دشواری است. اینکه شما زمان و هزینه خود را بگذارید و در نهایت با یک پراپ بد روبهرو شوید، بسیار ناامیدکننده است. برای گرفتار نشدن در این دام، نکاتی وجود دارد که بر اساس آنها میتوانید تصمیم بگیرید که چطور یک پراپ قانونی، ایمن و حرفهای را انتخاب کنید که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
- قوانین شرکت؛
- کار با ایرانیان؛
- جستجو درباره پراپ؛
- قانونی بودن پراپ؛
- امکان رشد پراپ؛
- هزینههای جانبی؛
- تست پراپ در حساب دمو؛
- درصد سود پرداختی.
در ادامه به بررسی موارد بیشتر میپردازیم:
قوانین شرکت:
برخی از شرکتهای پراپ با نیت اینکه حتماً شما نتوانید چالش را پاس کنید، قوانین بسیار سختگیرانه، دراودان محدود، حد ضررهای کوچک را تعیین میکنند. دقت کنید قوانین محدودکننده به نوعی است که مثلاً شرکت به شما یک حساب ۱۰۰ هزار دلاری میدهد، اما عملاً شما با توجه به میزان محدودیت نمیتوانید از مارجین بزرگ استفاده کنید و گویی شما مبلغ بسیار پایینتری را برای معامله در دست دارید.
کار با ایرانیان:
قبل از اینکه بهعنوان یک کاربر ایرانی در یک پراپ بینالمللی کار کنید، حتماً باید از طریق ایمیل رسمی از پشتیبانی شرکت درخواست کنید که پاسخ دهد آیا بهعنوان یک کاربر ایرانی امکان ثبت نام، دریافت سود و حتی بسته شدن حساب در آینده وجود دارد یا خیر. بسیاری از ایرانیان در پراپ ها ثبت نام کردهاند اما بعد از مدتی حساب آنها بن شده است. دقت کنید که از پشتیبانی آنلاین سایت چنین چیزی را نپرسید و فقط برای داشتن یک سند رسمی از طرف شرکت حتماً درخواست کنید که جواب شما را با ایمیل بدهند.
جستجو درباره پراپ:
با جستجو در اینترنت بخصوص وب سایتهایی که پراپ فرمها را تحلیل میکنند، میتوانید درباره پراپ فرم مد نظرتان اطلاعات کامل را کسب کنید. ببینید که کاربران این پراپ چه نکاتی را درباره آن گفتهاند و کارشناسان وضعیت عملکرد آنها را چطور ارزیابی کردهاند. در هر صورت تحقیق یک بخش مهم برای کار با پراپ فاندینگ هاست که باید حتماً قبل از شروع کار با چنین شرکتهایی انجام شود.
مطالب خوب و کامل بود
ای کاش منویی برای بررسی پراپ های مطرح شده داشتید که علاوه بر بررسی های شما کاربرانی که از آن پراپ استفاده کردند نظرات خود را اعلام می کردند.
شرکتهای پراپی که با ایرانیا کار میکنن از چه سازمانهایی باید رگوله داشته باشن ؟ و اصلا شرکتهای پراپ مثل بروکرها رگوله دارن یا خیر ؟
شرکتهای پراپی که با ایرانیها کار میکنند باید از سازمانهای رگولاتوری معتبر مانند FCA، ASIC، یا CySEC رگوله باشند و بله، شرکتهای پراپ نیز میتوانند رگوله باشند، مشابه بروکرها.