ایران
در تاریخ ۱۶ فروردین ماه سال ۱۳۹۰ بود که فارکس به صورت رسمی در ایران ممنوع و غیرقانونی اعلام شد، البته افراد و شرکتهای خصوصی میتوانند در این زمینه فعالیت کنند. این ممنوعیت به دلایل مختلفی رخ داد که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- خروج ارز از کشور؛
- متضرر شدن عده کثیری از مردم در این بازار؛
- مشکل در اعتباردهی به بروکرها؛
- رقابت سخت در بین تردرهای حرفهای از کشورهای دیگر؛
- غیرواقعی بودن معاملات و امکان دستکاری در انها توسط بروکر و نرمافزارها.
کره شمالی
با توجه به اینکه در کره شمالی، امکانات، زیرساختها و نهادهای نظارتی لازم برای معامله در فارکس وجود ندارد، این بازار غیرقانونی اعلام شده است. البته کره شمالی به دلیل تحریمهای شدید بینالمللی، امکان فعالیت در فارکس را هم نخواهد داشت.
چین
چین بازار فارکس را برای شهروندان عادی ممنوع کرده است، البته، بانک مرکزی چین و برخی از بانکهای دیگر همچنان در این بازار فعالیت دارند.
ژاپن
ژاپنیها نمیتوانند از تجارت موبایلی استفاده کنند. معاملات مارجین نیز در این کشور مجاز نیست. ژاپن با استفاده از این محدودیتها در تجارت آنلاین از اقتصاد خود محافظت می کند.
هندوستان
طبق قوانین هند، یک تریدر هندی نمیتواند در یک بروکر خارجی ثبت نام کند. ضمنا آنها اجازه ندارند از جفت ارزی که هر دو ارز آنها خارجی است، استفاده کند.
بنابراین وجود روپیه هند (INR) در معاملات فارکس در هند ضروری است.
کره جنوبی
فارکس در کره جنوبی قانونی است، اما محدودیتی مشابه ژاپن و چین دارد. تاجران کره جنوبی نمیتوانند در بروکرهای خارجی معامله انجام دهند. همچنی معاملات مارجین فارکس برای آنها مجاز نیست.
ترکیه
ترکیه نیز از جمله کشورهایی است که در آن محدودیتهایی خواهید یافت. اهرم مورد استفاده در معاملات فارکس توسط قوانین ترکیه کنترل میشود و بروکرهایی خارجی اجازه ورود به این کشور را ندارند.
دیگر کشورها
از دیگر کشورهایی که فارکس در آنها ممنوع است، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بلاروس؛
- ساحل عاج؛
- کوبا؛
- لیبریا؛
- میانمار؛
- سودان؛
- سوریه؛
- زیمبابوه.