بهترین بروکرهایی که به ایرانیان خدمات نمی دهند؟
در ادامه پنج عدد از بهترین بروکرهای جهان را به شما معرفی خواهیم کرد که متاسفانه به دلایل تحریمهای بینالمللی کشورمان، خدمات معاملهگری را در اختیار تریدرهای داخل ایران نمیگذارد:
- بروکر IG؛
- بروکر Active Trade؛
- بروکر Tickmill؛
- بروکر IronFx؛
- بروکر Exness.
حال به طور کامل به بررسی هر یک از بروکرها می پردازیم:
بروکر IG
این بروکر یکی از باسابقهترین بروکرهای جهان است که در سال ۱۹۷۴ تاسیس شده است و بیش از ۴۵ سال است که در این صنعت مشغول فعالیت می٬باشد و رگولههای بسیار زیادی از جمله FCA, BaFin, CySec, FINMA, DFSA, FSCA, MAS, JFSA, ASIC, NFA, BMA را برای فعالیت قانونی خود دریافت کرده است. بروکر IG دارای ۲۰ دفتر فیزیکی در سراسر جهان است، اما متاسفانه به دلیل شرایط فعالیتی که دارد امکان ارائه خدمات به کاربران ایرانی داخل کشور را ندارد. در این بروکر شما به بیش از ۵۰۰ نماد معاملاتی، چندین حساب، بهترین پلتفرمها و کمترین اسپرد و کمیسیون ممکن برای معاملات خود دسترسی خواهیم داشت.
بروکر Active Trade
کارگزاری Active Trade یکی دیگر از بروکرهای بینالمللی است که در سوئیس قرار دارد و چند شرکت زیرمجموعه در سراسر جهان مانند ایتالیا، فرانسه، آلمان و… به ثبت رسانده است تا بتواند خدمات خود را گسترش دهد. این بروکر بیش از ۱۰۰۰ ابزار معاملاتی را در اختیار کاربران خود تحت دو حساب Pro و Individual قرار میدهد. اسپرد حسابهای این بروکر از ۰.۵ به پایین هستند. این بروکر همچنین امکان معاملات ارزهای دیجیتال را نیز در پلتفرم خود فراهم کرده است. کاربران ایرانی متاسفانه نمیتوانند از خدمات بروکر اکتیو تریدز استفاده کنند.
بروکر Tickmill
سومین بروکری که به شما معرفی خواهیم کرد تیک میل است که امتیاز اعتماد آن ۸۸ از ۹۰ میباشد. این بروکر که در سال ۲۰۱۴ راهاندازی شده است و بیش از ۷۰۰ نماد معاملاتی را در اختیار کاربران قرار میدهد.
بروکر Tickmill دفاتری در امارات، قبرس، انگلستان، مالزی و سیشل دارد و حداقل ۵ رگوله معتبر جهان را دریافت کرده است. این بروکر نیز متاسفانه به کاربران ایرانی داخل کشور هیچگونه خدمات معاملاتی را ارائه نمیدهد. در بروکر تیک میل امکان استفاده از حساب سواپ فری و همچنین کپی تریدینگ وجود دارد.
بروکر IronFx
آیرون اف ایکس یک بروکر معتبر دارای مجوز در قبرس است که رگولههای FCA و ASIC را دریافت نموده است. این بروکر در حال حاضر به ۱۸۰ کشور جهان خدمات معاملاتی فارکس، ارز دیجیتال و CFD را ارائه میکند. جالب است که کارگزاری IronFx زبان فارسی را در وبسایتش فعال کرده است، اما به کاربران داخل ایران خدمات نمیدهد. البته اخیراً یک شعبه در منطقه برمودا به ثبت رسیده است که گفته میشود قرار است به ایرانیان نیز خدمات ارائه کند.
بروکر Exness
کارگزاری آخری که در این فهرست به شما معرفی خواهیم کرد بروکر Exness است. این بروکر بینالمللی در سال ۲۰۰۸ به ثبت رسیده و دفتر رسمی آن در قبرس قرار دارد. بروکر ایکسنس دارای سه دامنه برای مشتریان جهانی، اروپایی و بریتانیایی به صورت جداگانه است و به همین دلیل هم ۵ رگوله مختلف FSA – CBCS – FSC – CMA –FSCA را دریافت نموده و از درجه اعتبار بسیار بالایی برخوردار است. این بروکر ۴ حساب معاملاتی و همچنین سیستم کپی تریدینگ را در اختیار معامله گران خود قرار میدهد.