هدف از ایجاد آلت کوین ها چه بود؟
پس از ایجاد بیت کوین و بروز برخی مشکلات در بلاکچین آن مانند موضوع مقیاس پذیری، نیاز به ارزها دیگر با فناوریها و خدمات بهتر، برای از بین بردن مشکلات شبکه بیت کوین و ایجاد محصولات جدید بر پایه بلاکچین، آلت کوینها ایجاد شدند.
برای مثال اتریوم با نماد ETH، توانست با بلاکچین جدید خود، مفاهیم و محصولات جدیدی مانند دیفای و برنامههای غیر متمرکز را وارد دنیای مالی کند و محرکی برای ایجاد طیف وسیعی از شبکهها و فناوریهای مختلف شود.
آینده آلت کوین ها چگونه است؟
با توجه به تعداد و تنوع آلت کوینها در بازار ارزهای دیجیتال، اظهار نظر کلی در مورد آینده آلت کوینها اشتباه است؛ زیرا هر آلت کوین، برنامهها و نقشه راه مخصوص به خود را دارد. اما برخی از آلت کوینهای برتر بازار مانند اتریوم، بایننس کوین، ترون و… سود بسیار خوبی را در بلند مدت به کاربران خود اعطا کردند.
برخی از مهم ترین کاربردهای آلت کوین ها
آلت کوینها، کاربردهای مختلفی دارند که برخی از مهمترین آنان عبارتند از:
- سرمایهگذاری؛
- ایجاد فناوریهای جدید؛
- کارمزدهای مناسب.
در ادامه به بررسی بیشتر موارد ذکر شده میپردازیم:
سرمایهگذاری:
آلت کوینها، به خصوص ۱۰ آلت کوین اول بازار، گزینههای مناسبی برای سرمایهگذاری هستند. این موارد به دلیل ارزش بازار بالا و همچنین سابقه رشد قیمتی در بلند مدت، میتوانند گزینههای مناسبی برای سرمایهگذاری باشند.
البته باید قبل از سرمایهگذاری در هر آلت کوین، شرایط تکنیکالی و فاندامنتالی آن را مورد بررسی قرار دهید.
ایجاد فناوریهای جدید:
آلت کوینها به دلیل معرفی و ایجاد بلاکچینهای جدید به بازار کریپتوکارنسی، فناوریهای جدیدی به این اکوسیستم عرضه کردند.
شاید اگر آلت کوینها با شبکههای اختصاصی خود ایجاد نمیشدند، هیچوقت این فناوریها به وجود نمیآمدند زیرا بلاکچین بیت کوین، توانایی مناسبی برای پیادهسازی این محصولات ندارد.
کارمزدهای مناسب:
یکی از مشکلات بلاکچین بیت کوین، کارمزدهای بالا در هنگام شلوغی شبکه است و همین موضوع باعث ایجاد شبکههایی با کارمزد کمتر و با ثبات بیشتر شد. به همین دلیل یکی از کاربردهای اصلی برخی آلت کوینها، کارمزدهای مناسب و کم شبکهها است.